Vi som jobbar här varje dag...

... Monica

Chefen - "The Big Boss"

  Det har nog inte undgått någon att det är mamma Monica som är chefen på gården. Är man det minsta osäker på något kan man alltid säga: "Jag ska fråga Monica!".
  Det är på det sättet hon har fått sitt smeknamn: The big boss.
  Spindeln i nätet som svarar i telefon, bläddrar bland papper och håller koll på allt som händer. Vem kan hålla koll på självplockstavlan om inte Monica!?

  

... Annika

Förmannen & förste Hallonkontrollanten

  Hon ser hur ungdomarna som plockar hallon tittar på henne i smyg, där hon står och ställer iordning askarna. De undrar varför just hon ska säga till dem om deras hallon är fina eller ej - hon som inte plockar några själv. 
  Annika bara ler åt dem. Hon som har plockat hallon ända sedan de första plantorna började ge bär, och har plockat ända tills de blev tvungna att ha så många plockare att hon fick gå över till att bli deras lärare och kontrollant.
  Men när det är dags för specialplockningar - till bröllop och fina middagar - då är det Annika som ger sig ut i hallonlandet.
  Då vaknar hallonplockerskan i henne!

... och vi som jobbar här nästan varje dag!

... Kate

Vår engelska Solros

  Även om det regnar och himlen är täckt av moln, så vet vi att solen snart tittar fram igen när Kate kommer!
  Alltid med ett leende på läpparna, klappandes hunden och drickandes te, förgyller hon hallonlandet med sin härliga "svengelska". För även om vi mest pratar engelska med varandra, så skulle hon aldrig komma på den befängda idén att kalla våra hallon för raspberries.