Vi som jobbar här varje dag...

... Monica

Chefen - "The Big Boss"

  Även om hon säger att hon ska trappa ner - behöver inte bestämma allt, andra kan ta över ansvaret - så nog hittar vi henne ändå i hallonlandet.
  Monica svarar i telefon, förklarar hur saker ska göras och håller koll på oss allihop. Spindeln i nätet, det är en bra arbetsbeskriving på henne.
  Eller kort och gott "The Big Boss" som vi oftast kallar henne - är vi osäkra på något, fråga Monica!

... Annika

Förmannen & förste Hallonkontrollanten

  Eftersom Annika ska ta över gården en gång i framtiden så har hon börjat ta över en del av ansvaret, tar beslut m.m. Något hon delar med Monica.
  Dessutom är det hon som förädlar hallonen och gör våra produkter, och i kaféet är det hon som har bakat fikabrödet!
  Men framför allt är hon chef över hallonplockningen. När det gäller kvaliteten på hallonaskarna är det Annika som har sista ordet och hon styr över ungdomarna och guidar dem rätt bland de olika sorterna.

... Per

Bonden som blev Sjuksköterska

  Efter ett helt liv som bonde sadlade Per om och jobbade som sjuksköterska under några år. Utom när det var självplock så klart - då måste alla vara med!
  Nu är han tillbaka på gården igen och pysslar med det mesta. Det är han som bygger våra hus i hallonlandet, fixar och donar, och finns redo att hjälpa till med allt.
  Att han dessutom är sjuksköterska känns tryggt när vi jobbar och kunderna kommer till självplocket. Ingen behöver vara orolig, "syster" Per kommer alltid till undsättning!

... Alexander

Lejonet från Uppsala

  Alex är Eriks bästa kompis och numera omvänd stadsbo. Vårt mål har alltid varit att göra om honom till lantis - efter lite övning kör han nu traktor som en infödd!
  Han blandar heltidsjobb på gården med sina och Eriks projekt, att vara "nörd" och pyssla med rollspel, musik och teckning. 
  Men framför allt är han en av oss, Annika och Eriks "extra-syskon", och en fantastisk tillgång i hallonlandet!

... och vi som jobbar här nästan varje dag!

... Erik

Son och "Deltidare"

  Erik jobbar för det mesta med sina egna projekt, men han kan ändå inte slita sig helt från gården.
  Så han jobbar deltid hos oss, klipsar, slår ner stolpar, basar över ungdomarna och interagerar med kunderna i självplocket.
  Det sistnämna är en av hans starkaste sidor - det finns ingen som är så orädd inför att prata med nya människor som Erik, och då är självplocket den perfekta platsen!

... Kate

Vår engelska Solros

  Även om det regnar och himlen är täckt av moln, så vet vi att solen snart tittar fram igen när Kate kommer!
  Alltid med ett leende på läpparna, klappandes hunden och drickandes te, förgyller hon hallonlandet med sin härliga "svengelska". För även om vi mest pratar engelska med varandra, så skulle hon aldrig komma på den befängda idén att kalla våra hallon för raspberries.