Jag som älskar att skriva....

  Jag har verkligen försummat den här bloggen. Det erkänner jag högt och tydligt. Herregud, det har ju gått drygt 2 år(!) sedan det senaste inlägget.
  Men det är just det som är så konstigt - för hur kan jag försumma bloggen, när jag älskar att skriva!?!
  För det är verkligen en av mina stora passioner. Jag älskar att skriva, "klottra", skissa, sätta på pränt - papper och penna är mina viktigaste ägodelar. Ja, faktiskt viktigare än min mobiltelefon eller dator - ett tecken på att jag är äldre än jag kanske ser ut att vara... ;)
  I min dator finns utkast på noveller, pjäser och böcker. I de hundratals block som fyller mitt hem finns olika idéer, uppslag, citat och viktigast av allt: min roman! När mamma hjälpte mig att städa ur mitt hus sprang jag runt som en hönsmamma för att se till så "Boken" kom med och hamnade i rätt låda. Den existerar visserligen än så länge bara som spridda kapitel i mina block, och i mitt huvud, men en dag ska den tryckas på riktigt. Det vet jag.
  Men tills dess ska jag verkligen göra allt jag kan för att lägga tid på bloggen; skriva om gården, hallonen, men också om vad som händer mig och familjen.
  Det borde inte vara så svårt att ta mig tid att skriva här.
  Jag älskar ju att skriva!

//Annika
Etiketter: skriva bloggen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln