Alla plockar hallon!

  Vårt hallonland är en enda stor smältdegel! Här finns alla tänkbara personer i olika åldrar, med olika etniciteter, olika religioner etc. Alla med olika livserfarenheter och mål inför framtiden. Personer som kanske inte skulle ha pratat med varandra om det inte var för att de nu samarbetar mot samma mål: plocka så fina hallon som möjligt! 
  Det enda vi begär av våra plockare (förutom att de måste vara minst 15 år gamla) är: god handhygien, trevligt uppförande mot varandra och att de plockar fina bär! Resten spelar ingen roll - alla är välkomna! 

  Genom detta har vi lärt oss vad hallon heter på persiska, att projektarbeten på handelsprogrammet är "skitsvåra", att det inte är jättekul att cykla hem i regnet och mycket, mycket mer! Dessutom har det blivit ett och annat kärlekspar genom åren - hallon verkar inbjuda till flört! - och det gör inte plockningen mindre spännande! 

  Vi är så tacksamma för alla våra plockare: de som har plockat, de som plockar just nu och de som kommer plocka i framtiden! 
  Tack för att ni finns!

/Annika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • CIA och Petet » Inför säsongen 2020:  ”Hej! Som vi har längtat efter era fantastisk hallon, som ju är nästan det enda s..”

  • Gunilla Buder » Inför säsongen 2020:  ”Tråkigt men i dessa tider får man " gilla läget ". Hoppas ni får ha hälsan i beh”

  • Helen Ljung » Inför säsongen 2020:  ”Oooh!!! Ni är fantastiska,underbara, starka medmänniskor. Tack för att ni finns...”

  • Aulikki » Inför säsongen 2020:  ”Hej! Jag håller tummarna för att ni vill, orkar och kan öppna nästa år! Ta hand ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln